Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 250 g de feuilles de blette, émincées
- 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, détaillées en cubes (2 cm)
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de brocciu, bien égoutté
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 300 g de coulis de tomates maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Falafels
24h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Socca aux légumes d'été
55min
Nouilles à la sauce tomate et boulettes d'aubergine aux graines de chia
1 Std. 45 Min
Focaccia aux fanes de navet
3sa 15 dk
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1h 40 min
Polenta aux olives
45min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h