Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 250 g de feuilles de blette, émincées
- 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, détaillées en cubes (2 cm)
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de brocciu, bien égoutté
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 300 g de coulis de tomates maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Tartinade de lentilles
1 Std. 15 Min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Gratin de blettes
1 Std.
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 Std. 15 Min
La socca
40 min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min