Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ensalada niçoise
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 6 patatas nuevas con piel, en cuartos
- 24 judías verdes redondas frescas (sin las puntas)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 60 g de pimiento rojo
- 12 aceitunas negras sin hueso
- 100 g de lechuga romana troceada
- 12 tomates cherry en mitades
- 60 g de cebolleta cortada en juliana
- 1 cucharada de alcaparras
Vinagreta
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de vinagre de vino blanco
- 50 g de agua
Entrecots
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 2 entrecots (de aprox. 170 g)
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1412 kJ / 338 kcal
- Protein
- 17.07 g
- Sacharidy
- 28.77 g
- Tuk
- 17.15 g
- Vláknina
- 4.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de pasta, atún y tomates cherry
30 min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5h
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 min
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10 min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35min
Entrecot de ternera con ensalada campera (HESTAN CUE)
50min
Ensalada de pollo y pomelo
30 min
Ensalada de pasta integral
25 min
Ensalada de lentejas al estilo griego
15min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15min
Ensalada de lentejas con bacalao
10 min
Salmón en piriñaca
35min