
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos de aprox. 3-4 cm
- 50 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de caldo de verduras
- 200 g de queso emmental rallado
- 6 biscotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 312 kcal / 1304 kJ
- Protein
- 15.24 g
- Tuk
- 23.78 g
- Sacharidy
- 9.24 g
- Vláknina
- 2.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1hod. 30min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1hod.
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30min
Sopa de los hortelanos
30min
Milhojas de repollo
1hod. 15min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Crema de lechuga
40min
Acelgas con tomate
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Sopa armenia de repollo
50min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min