Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 2 chalotas
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vino blanco
- 400 g de agua
- 500 g de patata en trozos
- 600 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 4 cm) salpimentados
- 2 cucharadas de alcaparras
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 27.25 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tayín de bacalao (Marruecos)
30min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Sopa minestrone con pasta
45min
Fish pie (Reino Unido)
1 godz. 20 min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30min
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20min
Marmitako de caballa
50 min
Caldeirada de peixe
40min
Salmón à la nage
30min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Dorada a la veneciana
55 Min