Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 2 chalotas
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vino blanco
- 400 g de agua
- 500 g de patata en trozos
- 600 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 4 cm) salpimentados
- 2 cucharadas de alcaparras
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 27.25 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Sopa de trucha del Órbigo
35min
Alubias con gambas
20 min
Marmitako de caballa
50min
Pollo con batatas al curry
30 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20 min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 Min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min