Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Porree, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 500 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter
- 20 Pfefferkörner, schwarz
- 15 g Butter
- 10 g Mehl
- 115 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 25 g körniger Senf
- 5 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feldsalat mit Möhrendressing
10 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Weißkohlsalat
2h 20 min.
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Spinatsalat in Curryrahm
10 Min
Fenchelgemüse
30min