Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Schalotten
- 5 EL Olivenöl
- 1 EL Curry, mittelscharf
- 40 g Limettensaft
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 75 g Gemüsebrühe, flüssig
- 2 TL Honig, flüssig
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Koriander, mit den zarten Stielen
- 1 Hähnchenbrustfilet (ca. 300 g), waagerecht halbiert
- 600 g Wasser
- 400 g Romanesco, in kleinen Röschen
- 1 Römersalatherz, gezupft
- 1 rote Zwiebel, in Streifen
- 1 Apfel, säuerlich, mit Schale, geviertelt, Kerngehäuse entfernt, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 godz. 50 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 godz.
Grünkohl-Paprika-Salat
1 Std. 15 Min
Fenchelgemüse
30 Min