Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Schalotten
- 5 EL Olivenöl
- 1 EL Curry, mittelscharf
- 40 g Limettensaft
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 75 g Gemüsebrühe, flüssig
- 2 TL Honig, flüssig
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 15 g Koriander, mit den zarten Stielen
- 1 Hähnchenbrustfilet (ca. 300 g), waagerecht halbiert
- 600 g Wasser
- 400 g Romanesco, in kleinen Röschen
- 1 Römersalatherz, gezupft
- 1 rote Zwiebel, in Streifen
- 1 Apfel, säuerlich, mit Schale, geviertelt, Kerngehäuse entfernt, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchelgemüse
30min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50 min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15 min
Grünkohl-Apfel-Salat
40min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min