Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1óra 15p
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Fenchel-Risotto
40p
Lauwarmer Pastinakensalat
1óra 5p
Endiviensalat-Suppe
35 min
Fenchel-Maroni Suppe
35 min
Fenchel-Risotto
35 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40p
Fenchelgemüse
30 min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40p
Meerrettichsuppe
45p