
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 227 kcal / 952 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Fenchel-Risotto
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
1hod. 5min
Topinamburpüree
40min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1hod. 10min
Fenchelgemüse
30min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Fenchel-Risotto
35min