Sauce mit rotem Radicchio
TM6 TM5

Sauce mit rotem Radicchio

4.3 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 1 Schalotte, halbiert
  • ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
  • 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
  • 40 g Olivenöl
  • 150 g Radicchio, in Streifen
  • 70 g Rotwein
  • ½ TL Salz

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
952 kJ / 227 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
1 g
Tuk
21 g
Vláknina
0.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty