Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 600 g Kürbisfleisch (z.B. Butternuss), geschält, in Stücken (5 cm)
- 10 g Butter
- 150 g Speckwürfel
- ½ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- ¼ - ½ TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL weißer Balsamessig
- 30 g Wasser
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 835 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 525 mg
Alternativní recepty
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Kürbissuppe mit Hirse
35 Min
Kürbis-Hack-Auflauf
1 Std. 10 Min
Muschelpasta mit Kürbis und Speck
30 Min
Kürbisquiche
2h 5min
Lauwarmer Pastinakensalat
45 Min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40 Min
Kürbis-Chili Con Carne
50 Min
Kürbis-Chili
35 Min
Kartoffel-Kürbis-Gulasch
40 Min
Kürbis-Carbonara
40 Min