Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
- ½ TL Kümmel, ganz
- 2 - 3 TL Zucker
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 30 g Tomatenmark
- 1 EL Weißwein
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 EL Weizenmehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 7587.5 kJ / 181 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1219 mg
Alternativní recepty
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Krautfleckerl
40 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Kidneybohnenaufstrich
1 godz. 10 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Krautsuppe
55 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
Letscho
40 min