Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
- ½ TL Kümmel, ganz
- 2 - 3 TL Zucker
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 30 g Tomatenmark
- 1 EL Weißwein
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 EL Weizenmehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 7587.5 kJ / 181 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1219 mg
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Krautsuppe
55min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Krautfleckerl
40min
Sauerkrautsuppe
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Krautsuppe mit Speck
40min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Letscho
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min