Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 brins de persil plat frais, équeuté
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 6 échalotes
- 100 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 400 g de bouillon de viande (ou 300 g d'eau et un cube de bouillon de viande)
- 1 bouquet garni
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier
- 5 grains de poivre noir concassés
- 500 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 c. à café de fond de veau (ou d'extrait de viande type Viandox®)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20 min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce soubise
30 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce barbecue
25 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 Std.
Sauce chasseur
35 Min
Sauce tartare
10 Min