Verrine de gelée de porto au melon

Verrine de gelée de porto au melon

4.3 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
10 portions

Suroviny

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
  • 250 g de porto rouge
  • 30 g de sucre en poudre
  • 3 tranches de jambon de Parme
  • 2 melons détaillés en billes avec une cuillère parisienne
  • 18 feuilles de menthe fraîche à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 2.5 g
Kalorie 393 kJ / 93 kcal
Tuk 0.6 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 12.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...