Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
- 250 g de porto rouge
- 30 g de sucre en poudre
- 3 tranches de jambon de Parme
- 2 melons, détaillés en billes avec une cuillère parisienne
- 18 feuilles de menthe fraîche, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois d'asperge
15 Min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Verrines printanières
25 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3hod. 15min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45 min.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Verrine saumon-endive
10 Min