Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un un récipient d'eau froide
- 250 g de porto rouge
- 30 g de sucre en poudre
- 3 tranches de jambon de Parme
- 2 melons, détaillés en billes avec une cuillère parisienne
- 18 feuilles de menthe fraîche, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kJ / 93 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Verrines printanières
25 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Verrines à l'italienne
3h 25 min.
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Ballotine comme un macaron
25 min
Verrine saumon-endive
10 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Mousses de betterave en deux façons
15min