
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 260.6 kcal / 1082.4 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2hod. 35min
Sauce gribiche
15min
Beurre d'escargot
10min
Rillettes de porc et de canard
7hod.
Rillettes de canard
2hod. 30min
Rillettes de porc tradition
12hod.
Pâté de campagne
48hod.
Rillettes de poulet
6hod.
Rillettes de truite
3hod. 30min
Sauce bordelaise
45min
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Rognons de veau sauce madère
20min