Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Rillettes de porc tradition
12h
Foie gras de canard
72 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Rillettes de porc et de canard
7h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Minifeuilletés aux escargots
50min
Beurre d'escargot
10 min