Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Pâté de campagne
48h
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Rillettes de porc et de canard
7hod.
Rillettes de porc au cidre
2h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Rillettes de canard
2h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Délice de foies au riesling
2h 50min