Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté périgourdin
48h
Rillettes de porc et de canard
7h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne
48h
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Rognons de veau sauce madère
20 min