Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikumeis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 100 g Zucker
- 4 Eidotter (ca. 60 g)
- 1 Ei (ca. 60 g)
- 30 - 50 Blättchen frisches Basilikum, je nach Größe
- 10 - 15 Blättchen frische Minze, je nach Größe
- 40 g weißer Rum (z. B. Bacardi)
Süßes Pesto
- 40 g Pinienkerne
- 70 g weiße Schokolade, in Stücken
-
50
g Traubenkernöl
nebo 50 g Sonnenblumenöl - 30 - 50 Blättchen frisches Basilikum, je nach Größe
- 10 - 15 Blättchen frische Minze, je nach Größe
- 10 g Balsamico-Essig
- 20 g Agavensirup
Erdbeercarpaccio und Fertigstellung
- 500 g Erdbeeren
- frisches Basilikum zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1435 kJ / 342 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6h 10min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Basilikumeis
10 godz. 30 min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1h
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Limoncello-Tartelettes
3 Std. 15 Min
Gin-Tonic-Sorbet
14 Std.
Mango-Maracuja-Sorbet
15 Min