Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 komplettes Rezept
- Kalorie
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 179 g
Alternativní recepty
Cassis-Rotwein-Birnen
24 godz.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 godz.
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1u. 50min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Kürbiskernparfait
5h 45 min.
Rotweinbirnen
3h 20 min