Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 komplettes Rezept
- Kalorie
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 179 g
Alternativní recepty
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4hod. 35min
Tomaten-Cocktail
30min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Rotweinbirnen
3h 20min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h