Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
4 porce
Suroviny
Ossobuco
-
5 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 stroužek česneku
-
citrónová kůra z 1/2 citrónu (bez bílé dřeně)
-
30 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
70 gramů mrkve na kousky
-
150 gramů cibule napůl
-
65 gramů olivového oleje
-
4 telecí plátky bez kosti (cca 230 gramů každý)
-
hladká mouka na obalení
-
25 gramů másla
-
50 gramů bílého vína, suchého
-
2 špetky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
150 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
300 gramů masového vývaru
Šafránové rizoto
-
30 gramů šalotky
-
40 gramů másla
-
40 gramů olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže např. Carnaroli nebo Arborio, doba vaření 14 minut
-
100 gramů suchého bílého vína
-
750 gramů masového vývaru
-
1 - 2 špetky šafránu
-
5 gramů soli
-
40 gramů nastrouhaného parmazánu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1854.5 mg
Protein
114 g
Kalorie
6327 kJ /
1512.2 kcal
Tuk
79.8 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
28.8 g
Sacharidy
78.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dýňovo-citrónový cheesecake
6hod. 10min.
Šafránové rizoto s houbami
1hod. 15min.
Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami
35min.
Rýže s plody moře
Žádné hodnocení
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4hod.
Quiche s batáty a mletým masem
1hod. 45min.
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min.
Lososová polévka s koprem
35min.
Špenátový quiche se žampióny
35min.
Hruškový bezlepkový koláč
40min.
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3hod.
Krémové špagety s kuřecím masem a brokolicí
30min.