Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem

Žádné hodnocení
Příprava 20min
Celkový 4hod. 30min
4 porce

Suroviny

Ossobuco
  • čerstvé petržele pouze lístky
    5 snítek
  • stroužek česneku
    1
  • citrónová kůra z 1/2 citrónu (bez bílé dřeně)
  • řapíkatého celeru na kousky
    30 gramů
  • mrkve na kousky
    70 gramů
  • cibule napůl
    150 gramů
  • olivového oleje
    65 gramů
  • telecí plátky bez kosti (cca 230 gramů každý)
    4
  • hladká mouka na obalení
  • másla
    25 gramů
  • bílého vína, suchého
    50 gramů
  • soli
    2 špetky
  • mletého černého pepře
    2 špetky
  • drcených rajčat, konzervovaných
    150 gramů
  • masového vývaru
    300 gramů
Šafránové rizoto
  • šalotky
    30 gramů
  • másla
    40 gramů
  • olivového oleje
    40 gramů
  • rizoto rýže např. Carnaroli nebo Arborio, doba vaření 14 minut
    320 gramů
  • suchého bílého vína
    100 gramů
  • masového vývaru
    750 gramů
  • šafránu
    1 - 2 špetky
  • soli
    5 gramů
  • nastrouhaného parmazánu
    40 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 1512.2 kcal / 6327 kJ
Protein 114 g
Tuk 79.8 g
Sacharidy 78.7 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 28.8 g
Sodík 1854.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...