Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g neutrales Öl
- 10 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- 1 Tomate, geviertelt (ca. 80 g)
- 500 g Auberginen, in Streifen (siehe Tipp)
- 50 g Porree, hellgrüner Teil, in Streifen (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 551 kJ / 132 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 Min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Napa Kimchi
15 Std.