Kompatibilní verze
Klebreiskuchen mit Gemüse und Schweinefilet (猪肉炒年糕)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen
- 20 g neutrales Öl
- 50 g Möhren, in Streifen (5 mm), siehe Tipp
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- ¼ TL Zucker
- 15 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 15 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chilipulver, siehe Tipp (volitelně)
- 500 g Chinakohl, in Streifen (5 mm)
- 200 g Schweinefilet, in Streifen (5 mm)
- 500 g Klebreiskuchen, TK, aufgetaut, in Scheiben oder Streifen (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 godz. 30 min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1h
Glasierte Apfel-Spareribs
2h 30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 min
Jungli Laal Maas
5h
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h