Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz, unjodiert
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 65 g frischer Kren, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 240 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 240 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Zucker
- 360 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 360 g Rote Rübe, roh, geschält. in Stücken (3 cm)
- 160 g Wasser
-
200
g Himbeeressig (mind. 5 % Säure)
nebo 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Hollerkoch
2h 50 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 Std. 25 Min
Kürbisketchup
2h 5min
Kirschenchutney
1h 5min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Pusztasalat
1h
Wurzelgemüsesalat essigsauer eingelegt
1 godz. 10 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Ribiselgelee
55min
Orangenpaste
30min
Letscho
40min