Zeleninovo-sýrové fondue
TM6 TM5

Zeleninovo-sýrové fondue

4.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 30 gramů směsi čerstvých bylinek (např. rozmarýn, tymián, šalvěj), jen lístky
  • 3 stroužky česneku
  • 200 gramů čedaru, na kousky
  • 125 gramů mozzarelly, na kousky
  • 250 gramů smetany, min. 33 % tuku
  • 20 gramů kukuřičného škrobu
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • směs zeleniny, např. mrkev, celer, paprika, na tyčinky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1548.8 kJ / 370.2 kcal
Protein
14.4 g
Sacharidy
8.4 g
Tuk
31.9 g
Nasycený tuk
19 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
364.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty