Zařízení & příslušenství
Zeleninovo-sýrové fondue
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů směsi čerstvých bylinek (např. rozmarýn, tymián, šalvěj), jen lístky
-
3 stroužky česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
125 gramů mozzarelly na kousky
-
250 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
směs zeleniny např. mrkev, celer, paprika, na tyčinky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
364.3 mg
Protein
14.4 g
Kalorie
1548.8 kJ /
370.2 kcal
Tuk
31.9 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
8.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min.
Tvarohovo-banánový dezert
15min.
Špagety Carbonara
40min.
Špagety Carbonara
35min.
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4hod. 55min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Smoothie bowl s banánem a mangem
15min.
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13hod.
Steak s rukolovým salátem
35min.
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min.
Mini cheesecaky ve skleničce
4hod.
Caesar salát s kuřecím masem
50min.