Zařízení & příslušenství
Zeleninovo-sýrové fondue
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů směsi čerstvých bylinek (např. rozmarýn, tymián, šalvěj), jen lístky
-
3 stroužky česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
125 gramů mozzarelly na kousky
-
250 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
směs zeleniny např. mrkev, celer, paprika, na tyčinky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
364.3 mg
Protein
14.4 g
Kalorie
1548.8 kJ /
370.2 kcal
Tuk
31.9 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
8.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bezinkový nepečený dort
6hod.
Ledový salát s hovězím masem
35min.
Panna cotta dort s jahodami
6hod. 30min.
Letní veganské rolky
35min.
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2hod. 15min.
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1hod. 40min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Hovězí mini tartar
10min.
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3hod. 40min.
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11hod. 30min.