Zeleninovo-sýrové fondue

Zeleninovo-sýrové fondue

4.8 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 porcí

Suroviny

  • 30 gramů směsi čerstvých bylinek (např. rozmarýn, tymián, šalvěj), jen lístky
  • 3 stroužky česneku
  • 200 gramů čedaru na kousky
  • 125 gramů mozzarelly na kousky
  • 250 gramů smetany, min. 33 % tuku
  • 20 gramů kukuřičného škrobu
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • směs zeleniny např. mrkev, celer, paprika, na tyčinky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 364.3 mg
Protein 14.4 g
Kalorie 1548.8 kJ / 370.2 kcal
Tuk 31.9 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...