Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2800 kJ / 669 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1 godz. 35 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Spargel-Quiche
1j 10 menit
Paprika-Porree-Quiche
1h 40min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2hod. 15min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Steckrüben-Pie
1h 50 min
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Wirsingtarte
1h 30min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min