Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen

Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen

3.6 26 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

Teig
  • Weizenkörner
    250 g
  • Butter und mehr zum Einfetten
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet
    1 EL
  • Natron
    ½ TL
  • Ei
    1
  • Paniermehl zum Ausstreuen der Form
  • Mehl zum Bemehlen
Belag
  • Walnusshälften
    100 g
  • Fenchelsamen
    1 gestr. TL
  • rote Zwiebeln halbiert
    700 g
  • Öl
    20 g
  • Eier
    3
  • Muskat, gerieben
    2 Prisen
  • Salz
    ½ TL
  • Feta in Stücken
    200 g
  • Feigen in dünnen Scheiben
    3

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 19 g
Kalorie 2800 kJ / 669 kcal
Tuk 46 g
Vláknina 8.8 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...