
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta in Stücken
- 3 Feigen in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 669 kcal / 2800 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1hod. 25min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2hod. 20min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1hod. 30min
Steckrüben-Pie
1hod. 50min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1hod. 15min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1hod. 30min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1hod. 40min
Wirsingtarte
1hod. 30min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1hod.
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1hod. 40min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1hod. 30min