Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2800 kJ / 669 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Spargel-Quiche
1 Std. 10 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min