Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte, getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale, Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel, in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten, in feinen Streifen
- 8 Radieschen, geviertelt
- 4 Schalotten, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2946 kJ / 704 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50 min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Möhrenquiche
1 godz. 30 min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Tarte provençale
1h 40min
Zwiebel-Schinken-Quiche
1 godz. 30 min