
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten in feinen Streifen
- 8 Radieschen geviertelt
- 4 Schalotten geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 704 kcal / 2946 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50 Min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 Std. 20 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 Std. 40 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Porreetorte
1 Std. 20 Min