Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Butter, weich
- 1 ¾ TL Salz
- 100 g Schalotten, halbiert
- 500 g Spitzkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kümmel, ganz, im Mörser grob zerstoßen
- 3 Eigelb (Kl. M)
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 120 g Schinken, roh, luftgetrocknet, in sehr dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3068 kJ / 733 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 Std. 30 Min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Stielmuseintopf mit Feta
1 Std.
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1 Std. 35 Min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 Std. 10 Min
Grünkohltarte
2 Std.
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.