Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 70 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Ziegenfrischkäse
- 3 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 25 g Speisestärke
- 1 EL Kräuter der Provence
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1609 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 dk
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40 dk
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 dk
Zitrus-Aioli
10min
Erdbeer-Gazpacho
40 dk
Gorgonzola-Creme mit Birne
10min
Quiche mit Ziegenkäse
1hod. 25min
Zimtmousse
5h 40 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 dk