Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 70 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Ziegenfrischkäse
- 3 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 25 g Speisestärke
- 1 EL Kräuter der Provence
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1609 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20 min.
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Spicy Aprikosen-Dressing
30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Orangentarte mit Weinschaumsauce
3h 35min
Limettencreme
45min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Gorgonzola-Creme mit Birne
10min
Spinattarte
1h 20 min.