Zařízení & příslušenství
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů kopru bez stonků
-
2 stroužky česneku
-
230 gramů avokáda na kousky
-
140 gramů salátových okurek bez semínek, na kousky
-
600 gramů bílého jogurtu600 gramů bílého jogurtu připraveného v Thermomixu®
-
50 gramů minerální vody, neperlivé
-
1 vrchovatá čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
5 gramů citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.1 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tuk
11.9 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
15.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min.
Podzimní celerový salát
15min.
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Polévka gazpacho s jahodami
40min.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Kašmírská rýže
30min.
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
50min.
Zelný salát s bylinkami
10min.