
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chiliöl
- 70 g Olivenöl
- 1 EL Chiliflocken
- 2 Chilischoten, rot, getrocknet klein
Bohnendip
- 3 - 4 Knoblauchzehen in Scheiben
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 3 Dosen Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
- 30 g Zitronensaft
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika de la Vera
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Baguette vegan, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 104 kcal / 436 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2hod.
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Blumenkohl-Hummus
35min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45min
Mandel-Tatar
10min
Hummus-Platte Greek Style
25min
Gemüse-Hummus
10min
Paprika-Hummus
10min
Kichererbsenpaste - Humus
13hod.