Bohnendip mit Chiliöl

Bohnendip mit Chiliöl

4.3 41 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
15 Portionen

Suroviny

Chiliöl
  • Olivenöl
    70 g
  • Chiliflocken
    1 EL
  • Chilischoten, rot, getrocknet klein
    2
Bohnendip
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    3 - 4
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
    3 Dosen
  • Zitronensaft
    30 g
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Paprika de la Vera
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Baguette vegan, zum Servieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 4 g
Kalorie 436 kJ / 104 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...