Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pistazienteig
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 200 g Mehl
- 150 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Sojadrink
- 90 g Sonnenblumenöl
- 1 ½ TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 300 g Sahnealternative aus Soja zum Aufschlagen (z. B. Soy Whip von Soyatoo), kalt (siehe Tipp)
- 2 Pck. Sahnesteif, vegan
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Seidentofu, in Stücken (z. B. von Taifun)
- 300 g Himbeeren, TK, angetaut
- 100 g Wasser
- 15 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- 150 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Donauwellen
4h 15min
Vegane Schoko-Creme-Torte
5h
Vegane Limetten-Tartelettes
2h
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Vegane Lasagne
1u. 50min
Vegane Crème Brûlée
4h 45min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 20 min
Vegane Mini-Cheesecakes
4óra 30p
Veganes Mandel-Eis mit Rhabarber-Grenadine-Kompott
10h 30min
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Vegane Mandeltorte
9 Std. 30 Min
Birnen-Schokoladen-Törtchen im Glas (vegan)
1h 30min