Kompatibilní verze
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
- 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
- 4 eieren
- 1 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 50 g wortelen, in stukken
- 700 g rijpe tomaten, in stukken
- 6 - 8 verse basilicumbladeren
- 500 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
- zout, plus extra naar smaak
- extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Basis kippenbouillon
35min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Groene smoothie bowl met gojibessen
Žádné hodnocení
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Romige tomatensoep
25min
Pompoensoep
35min