Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 1 tl zout
- 150 g speltgranen
- 200 g rode paprika, in blokjes (ong. 0.5 cm)
- 300 g kippenborsten, in reepjes (ong. 5 cm x 1 cm)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes peper
- 40 g amandelen
- 40 g sjalotten
- 4 - 5 takjes gemengde verse kruiden (bv. koriander, peterselie), enkel de blaadjes
-
20
g wijnazijn
nebo 20 g balsamicoazijn - 20 g citroensap, vers geperst (volitelně)
- zout, plus extra naar smaak
- peper, plus extra naar smaak
- 60 g rucola
-
20
g pijnboompitten
nebo 20 g noten (bv. walnoten, hazelnoten)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Alpengratin
50 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Snelle regenboogsalade
10min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Mini champignon pasteitjes
1h 45 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Avocadomayonaise
15min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Gembersoep met rode paprika
50 min