Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
- 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (volitelně)
- 40 g limoensap, vers geperst
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
- 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min
Yoghurtdressing
5 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Žádné hodnocení
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Žádné hodnocení
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min