Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
- 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (volitelně)
- 40 g limoensap, vers geperst
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
- 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Vegan Caesar saladedressing
Žádné hodnocení
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Rijstsalade
1h
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Vastensoep
30min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Gazpacho
1h 15min