
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rode uien in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn naar smaak
- 10 g verse peterselie enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (volitelně)
-
40
g limoensap vers geperst
nebo 40 g citroensap, vers geperst - ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout plus extra naar smaak
-
1 - 2
limoenen in schijfjes (2-3 mm)
nebo 1 citroen in schijfjes (2-3 mm) - 200 g venkelknol in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 187 kcal / 785 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Romige champignonsoep
20min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Lam in korst op Italiaanse wijze
5hod.
Rijst met groentemix
55min
Griekse varkensstoofpot
45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gembersoep met rode paprika
50min
Koolsoep
50min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min