Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
- 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (volitelně)
- 40 g limoensap, vers geperst
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
- 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Snelle regenboogsalade
10min
Amaretti van abrikoos
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Žádné hodnocení
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Mousse van tonijn
10min