Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g gepekelde augurken, in stukken (3-4 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 350 g rauwe rode bieten, in stukken (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in kleine stukken (ong. 1 cm)
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 100 g zuurkool uit blik (volitelně)
- 50 g lente-uitjes, fijngesneden
- 2 - 3 takjes verse dille
- 60 g olie
- 20 g witte wijnazijn (volitelně)
- 1 tl zout
- verse dille, plus extra om af te werken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Rode bietensalade
10 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Salade van gehakte groenten
10 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Kleine aspergeflans
55min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Hummus van rode biet
10 min
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min