
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)
- 150 g wortelen in stukken (3-4 cm)
- 350 g rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 100 g zuurkool uit blik (volitelně)
- 50 g lente-uitjes fijngesneden
- 2 - 3 takjes verse dille
- 60 g olie
- 20 g witte wijnazijn (volitelně)
- 1 tl zout
- verse dille plus extra om af te werken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 139 kcal / 583 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Koolsla
10min
Rode bietensalade
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Asperge-watermeloen salade
40min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Snelle regenboogsalade
10min
Quinoakoekjes
1hod.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Gestoomde citroencake
2hod. 20min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1hod. 5min