Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g gepekelde augurken, in stukken (3-4 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 350 g rauwe rode bieten, in stukken (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in kleine stukken (ong. 1 cm)
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 100 g zuurkool uit blik (volitelně)
- 50 g lente-uitjes, fijngesneden
- 2 - 3 takjes verse dille
- 60 g olie
- 20 g witte wijnazijn (volitelně)
- 1 tl zout
- verse dille, plus extra om af te werken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Rode bietensalade
10 min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Peren in rode wijn
3h 20 min
Rode kool cups met kip
25 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Snel vruchtenijs
10 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Kruiden en Cashew dip
8 godz. 10 min
Venkelsapje
10 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Rode bietensap
10 min