
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galantine van kip
- 150 g paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken
- 300 g ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)
- 300 g kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
-
2
tl groentezout huisgemaakt
nebo 1 tl zout plus 1 tl gemengde kruiden - 500 g water
Dille-yoghurtsaus
- 10 - 15 takjes verse dille enkel de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 300 g volle yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 snuifjes zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 34 kcal / 140 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Dadel curry dip
5min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Romige aspergesoep
25min
Lichtblauw gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Kip- en aspergetaartjes
1hod. 35min
Canapé met ei
10min
Kippenbouillon met broodknoedels
1hod. 5min
Amandelpasta
1hod. 10min
Chocoladetruffels
2hod. 45min