Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galantine van kip
- 150 g paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken
- 300 g ontvelde kippenborst, in stukken (3-4 cm)
- 300 g kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 tl groentezout, huisgemaakt
- 500 g water
Dille-yoghurtsaus
- 10 - 15 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 300 g volle yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 snuifjes zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Ijs van amarenakersen
8h 10 min.
Boerenbrood
2sa
Yoghurt met rode vruchten
12h 20 min.
Sinaasappel-currydressing
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Asperge-langoustine terrine
10h
Heerlijke herfstdressing
Žádné hodnocení
Gekruide kersenbrioche-krans
2sa 20 dk
Citrus lekkernij
50 dk
Pekingeend
45 dk
Peren in rode wijn
3sa 20 dk
Brood van gierstmeel
2u. 35min