Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (volitelně)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
nebo 500 g gekookte rode bieten, in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50min
Koolsoep
50min
Broodkruimels
5min
Driegangen maaltijd voor twee
1 godz. 15 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Žádné hodnocení
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Rabarber-munt cocktail
2h
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Huzarensalade
25min