Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (volitelně)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
nebo 500 g gekookte rode bieten, in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Rode bietensalade
10 Min
Hummus van rode biet
10 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Courgettesoep met munt
35 Min
Vijgenmosterd
25min
Sapje van rucola en waterkers
Žádné hodnocení
Venkelsapje
10 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Rode bietensap
10 Min
Linzensoep met spinazie
50 min.
Koolsoep
50 min.