
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (volitelně)
- 150 g griesmeel
- boter plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten gepeld, in stukken
nebo 500 g gekookte rode bieten in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 331 kcal / 1386 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Ovengebakken groentechips
Pas d’évaluation
Aardappelsoep met curry
35min
Courgettesoep met munt
35min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Borscht
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Vijgenmosterd
25min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Linzensoep met spinazie
50min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min