Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta

Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta

4.1 13 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porties

Suroviny

Gehaktballen en saus
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
  • ui in vier gesneden
    100 g
  • teentjes knoflook
    3
  • rundergehakt in stukken
    500 g
  • varkensgehakt in stukken
    500 g
  • lichte room (ong. 18% vet)
    60 g
  • zeezout
    2 snuifje
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifje
  • tomatenblokjes uit blik
    800 g
  • tomatenpuree
    70 g
  • olijfolie
    40 g
Parmezaanse polenta
  • Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
    100 g
  • teentjes knoflook
    3
  • olijfolie
    20 g
  • volle melk
    1000 g
  • polenta
    100 g
  • gezouten boter in blokjes (2 cm)
    100 g
  • zeezout
    2 snuifjes
  • olijfolie en wat extra om te garneren
  • verse peterseliebladeren om te garneren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 46 g
Kalorie 3732 kJ / 32 kcal
Tuk 65 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...