Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Tomatensaus
40 Min