
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie om in te vetten
- 100 g ui in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt in stukken
- 500 g varkensgehakt in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 32 kcal / 3732 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3hod. 5min
Gehaktbrood
1hod. 20min
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Geklopt eiwit
5min
Gehaktballen in tomatensaus
3hod. 40min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1hod.
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1hod. 35min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Balletjes in Spaanse saus
55min