Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45 min
Omelet met gehakt
1h 10min
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Familie kip galette
1 godz. 55 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Spaghetti carbonara
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h