
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken
- 50 g uien gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook naar smaak
- 4 takjes verse peterselie enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas in schijfjes (2-3 mm)
nebo 50 g Cheddar kaas in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
nebo 400 g verse tomaten in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 508 kcal / 2128 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Mediterrane kippenpastei
50min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min