Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
nebo 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
nebo 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55 min
Vislasagne met courgette
1ωρ.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 λεπτ.
Tomaat en basilicum kip quiche
1ωρ.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 λεπτ.
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1ωρ.
Kipfilets pizzaiola
55 min
Gehaktballen in tomatensaus
3sa 40 dk
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 λεπτ.