Kompatibilní verze
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (volitelně)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Žádné hodnocení
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Runderpastei met bier
1h 40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Pekingeend
45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min