Kompatibilní verze
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 knoflookbol
- 35 g olijfolie
- 250 g ui, gehalveerd
- 30 g honing
- 40 g graanmosterd
- 10 g Dijon mosterd (volitelně)
- 2 teentjes knoflook
- 1 el verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 tl zout
- 4 kippenborstfilets (ong. 650 g)
- 800 g bloemkoolroosjes
- 130 g melk
- ¼ - ½ tl vers gemalen peper, naar smaak
- 1 tl verse tijmblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Kip met rode paprika
1h 5min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min