Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 700 g courgette, ongeschild, in stukken (± 2 cm)
- 15 g olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- 60 g verse geitenkaas, type Petit Billy (volitelně)
- 10 - 15 verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 431.8 kJ / 104.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Vichyssoise met pasta
35min
Roze roerei
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Butternut en gembersoep
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min