Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 700 g courgette, ongeschild, in stukken (± 2 cm)
- 15 g olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- 60 g verse geitenkaas, type Petit Billy (volitelně)
- 10 - 15 verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 431.8 kJ / 104.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Bouillabaisse
Brak ocen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Butternut en gembersoep
35min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Broccolisoep
15 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min