Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
nebo 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2949 kJ / 705 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 46.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Sformatini di verdure
50min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 Std. 35 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
2 godz. 30 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min