
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g di patate pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
nebo 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 705 kcal / 2949 kJ
- Protein
- 27.9 g
- Tuk
- 46.2 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata gusto pizza
30min
Polpettone di purè di patate e carne
1hod.
Frittata autunnale
1hod. 15min
Polpette di ricotta
50min
Torta salata con bucce di patate
2hod. 30min
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone classico
1hod. 15min
Polpette di tonno e curcuma
1hod.
Polpettone ricotta e tonno
45min
Polpette classiche
1hod.
Sformato di finocchi
1hod.
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1hod.