Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele, spălate și zvântate
- ½ cățel de usturoi (volitelně)
- 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 70 g ulei de măsline extravirgin
- 400 g roșii cuburi, din conservă, sau proaspete
- 100 g apă
- 1 linguriță rasă sare
- 400 g fasole verde proaspătă, curățată și spălată
- 1 priză piper măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35 Min
Piure de fasole albă cu spanac
30 Min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30 Min
Spirale din dovlecei, cu ton și roșii uscate (fără alergeni)
10 Min
Fasole verde rumenită ușor
25 Min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1 Std.
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40 Min
Salată Waldorf pe frunze de andive
30 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Legume prăjite
10 Min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 Min
Tagliatelle cu busuioc, cu sos de măsline și roșii
1 Std. 25 Min