Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g ulei de măsline extravirgin
- ¾ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
-
4
fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
nebo 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare) - 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
- 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 500 g apă
- 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salată de paste, cu păstrăv și legume
45 Min
Supă de dovlecei; Pește gătit la aburi și cartofi cu sos de lămâie
Žádné hodnocení
Crevete proaspete sous-vide
Žádné hodnocení
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Žádné hodnocení
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25min
Pere în vin roșu
3 Std. 20 Min
Pește gras sous-vide
1h 5min
Suc de mango și cayenne
15min
Amestec de semințe și migdale crude
Žádné hodnocení
Spaghettini cu ardei
50 Min
Ouă fierte
20min
Supă cremă de sparanghel
25min