Papiote de calcan cu legume, la aburi
TM31 TM5

Papiote de calcan cu legume, la aburi

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g ulei de măsline extravirgin
  • ¾ linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 4 fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
    nebo 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare)
  • 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
  • 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
  • 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
  • 500 g apă
  • 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)

Nutriční hodnoty
na 1 porție
Kalorie
1693 kJ / 404 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
19 g
Tuk
23 g
Vláknina
2.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty