![Papiote de calcan cu legume, la aburi Papiote de calcan cu legume, la aburi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBF5ED84-9230-4225-B1F3-03E7D4822413/Derivates/61746E86-56A0-4FF7-B046-44E00C873F1C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g ulei de măsline extravirgin
- 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
- ¾ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
-
4
fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
nebo 4 fileuri de pește alb, cu piele sau fără (orice fel de pește alb, 120-200 g fiecare) - 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 500 g apă
- 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supă ungurească de ciuperci
30 min
Heringi ucraineni dreși
1h
Orez brun vegetarian
40 min
Bruschete cu inimi de anghinare
30 min
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40 min
Cuburi de ciocolată cu biscuiți și fagure de miere
2h 35min
Cârnați cu linte în sos picant
1h
Papiote cu ananas
Žádné hodnocení
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1h 15 min
Gheață mărunțită
5 Min