Papiote de calcan cu legume, la aburi
TM6 TM5 TM31

Papiote de calcan cu legume, la aburi

4.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 80 g ulei de măsline extravirgin
  • ¾ linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 4 fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
    nebo 4 fileuri de pește alb, cu sau fără piele (120-200 g fiecare)
  • 1 - 2 lămâi preferabil bio, coaja și zeama
  • 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
  • 6 fire pătrunjel verde doar frunzele
  • 500 g apă
  • 400 g cartofi curățați, tăiați felii (3 mm)

Nutriční hodnoty
na 1 porție
Kalorie
404 kcal / 1693 kJ
Protein
30 g
Tuk
23 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty