
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Kümmel, ganz
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 250 g Weißkohl in Stücken
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 10 g Butter
- 500 g Kasseler (ohne Knochen), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 10 g Tomatenmark
- 300 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 351 kcal / 1470 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1sa
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 dk
Hack-Linsen-Eintopf
50 dk
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 dk
Filet-Sauerkraut-Topf
50 dk
Szegediner Hackbraten
1sa 20 dk
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 dk
Soljanka
45 dk
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 dk
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 dk
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 dk
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1sa 20 dk