Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Kümmel, ganz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 250 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 10 g Butter
- 500 g Kasseler (ohne Knochen), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 10 g Tomatenmark
- 300 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20 min
Schnelle Silvestersuppe
40 min
Szegediner Hackbraten
1h 20 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 min