Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 20 Stängel Kerbel, abgezupft
- 400 g Saure Sahne
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, halbiert
- 300 g grüne Bohnen
- 4 Scheiben Kasseler (à 200 g)
- Pfeffer zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2929 kJ / 702 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25 min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40 min
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 Std.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.