Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 20 Stängel Kerbel, abgezupft
- 400 g Saure Sahne
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, halbiert
- 300 g grüne Bohnen
- 4 Scheiben Kasseler (à 200 g)
- Pfeffer zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2929 kJ / 702 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Möhren-Bratwurst-Spieße mit Kartoffeln und Zwiebelsauce
1 Std. 15 Min
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1u.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2h
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1u.
Hack-Käse-Rolle
1u.
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40min
Gemüse-Nudel-Suppe mit Hackklößchen
1u.
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10 min