Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Wasser
- 300 g Bulgur, grob
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Harissa-Paste
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Erbsen, TK
- 200 g Zuckerschoten, schräg gedrittelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 6 Frühlingszwiebeln, in schrägen feinen Ringen
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 300 g Sahnejoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1647 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Reissalat mit Spargel
1h
Feldsalat mit Linsen
2 godz. 15 min
Mini-Focacce Phantasie
2 Std. 5 Min
Bulgursalat
35min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Focaccia Verde
2h 20min
Italienischer Gemüsetopf
10 godz.
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 Std. 50 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Couscous-Kräuter-Salat
40 min
Ligurischer Nudelsalat
35min