Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 500 g d'eau
- 700 g de pommes de terre fermes (type charlotte), pelées et coupées en tranches fines
- 350 g de topinambours, pelés et coupés en tranches fines
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1340 kJ / 318 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Quiche oignon-fenouil
1 Std. 10 Min
Quiche butternut, orange et lieu noir
1 Std. 20 Min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Soufflés de topinambours
55 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Tatin de navets
10 Std.
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 Std.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min