Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Flammenküche au poireau
1h 40 min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min
Wraps de blé noir au poulet au curry
1 Std. 15 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
Flammekueche
1 godz. 25 min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Flammekueche alsacienne
30 Min