Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons (2), coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 500 g de calamars en anneaux
- 175 g de poivrons rouges (1 gros), en lamelles
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais (petite)
- 400 g de tomates en gros morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 269 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Crevettes à la chermoula
40 Min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Soupe de poisson
40 Min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 min
Risotto au calamar
1h 30 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Rougail de poisson
40 Min
Calamar à la piperade
35min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min