
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons (2), coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 500 g de calamars en anneaux
- 175 g de poivrons rouges (1 gros), en lamelles
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais (petite)
- 400 g de tomates en gros morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 269 kcal / 1133 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
Alternativní recepty
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 godz. 15 min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Calamar à la piperade
35 min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35 min
Encornets à la provençale
55 min
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Crevettes à la chermoula
40 min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45 min