Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons (2), coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 500 g de calamars en anneaux
- 175 g de poivrons rouges (1 gros), en lamelles
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais (petite)
- 400 g de tomates en gros morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 269 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Calamar à la piperade
35 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Moules à l'espagnole
50 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Encornets à la provençale
55min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Rougail crevette
50 Min
Risotto au calamar
1h 30min