
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 1000 g de calamars coupés en morceaux
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 200 g d'eau
- 300 g de tomates concassées en conserve avec la sauce
- 1 dose de safran en poudre
- 350 g de riz long cuisson longue
- 4 brins de coriandre fraîche équeutés et ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 483 kcal / 2026 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 52 g
Alternativní recepty
Marmite du pêcheur
50min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Ragoût de langouste
1hod. 35min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Calamars farcis au chorizo
1hod. 10min
Calamars farcis comme en Algarve
1hod. 10min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Calamar à la piperade
35min
Encornets à la provençale
55min