Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 150 g de tomates séchées
- 20 g d'huile d'olive
- 550 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en dés
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto aux asperges
35min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto aux cèpes
30 Min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min