Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 150 g de tomates séchées
- 20 g d'huile d'olive
- 550 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en dés
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto tout vert
40 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min
Trofie au pesto
40 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min