Lasagne à la ricotta et aux aubergines

Lasagne à la ricotta et aux aubergines

4.4 215 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
3 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 5 - 10 g de persil frais équeuté
  • 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 1100 g d'eau
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 160 g de lasagne sèches
  • 300 g d'aubergine coupée en petits dés (1 cm env.)
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g d'oignon coupé en morceaux
  • 50 g de carotte coupée en morceaux
  • 30 g de céleri branche coupé en tronçons
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g de tomates concassées en conserve
  • 250 g de ricotta égouttée

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 24 g
Kalorie 2352 kJ / 561 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...