Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g cuscuz
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 60 g azeite
- 4 dente de alho
- 100 g espinafres picados descongelados
- 450 g água
- 1 c. chá de sal
- 100 g chouriço s/ pele cortado em tiras
- 500 g lulas cortadas em tiras
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 20 g mel
- 20 g vinagre de vinho tinto
- 100 g queijo feta esfarelado
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Sumo de limão q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 573 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine com salmão, queijo-creme e lima
50 Min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25 min
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40min
Massada de lulas
35 Min
Lulas de fricassé com manjericão
1 Std.
Salada de polvo com batata e maçã
50 Min
Fricassé de lulas
40min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 Min
Rolo de pescada e salmão
1 godz. 15 min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30min
Caril de lulas com arroz a vapor
1 Std.