Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 30 g coentros
- 230 g farinha
- 110 g manteiga
- 45 g água
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 150 g cebola cortada em meias-luas
- 400 g lombos de pescada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 390 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de bacalhau e brócolos
1 Std. 10 Min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Bacalhau espiritual
50 Min
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Torta de espinafres
1 Std.
Folhado de salmão
40 Min
Empadão de peixe
1 Std.
Tarte de feta e espinafres
40 Min
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1 Std.
Tarte de alho-francês e fiambre
50 Min